ppl online

Avem 3 vizitatori și nici un membru online

Useri Online

None

Politica de confidentialitate

Colectarea de date cu caracter personal

localhost/urban25 poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul localhost/urban25 cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip business contact .

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

- Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.

- Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimente.

- Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.

- Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

localhost/urban25 poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

- Pentru a imbunatati securitatea accesului.

- Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

- Pentru a furniza catre terze parti analize de statistici

In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou.

Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip business contact iar localhost/urban25 le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

localhost/urban25 poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:

(a) conformarea la rigorile legii;

(b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale localhost/urban25 si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii. Utilizarea datelor statistice si datelor anonime localhost/urban25 poate folosi si comercializa catre terte persoane, datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri: - realizarii de analize/rapoarte; - realizarii de informari; - publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catrelocalhost/urban25

Securitatea datelor colectate

localhost/urban25 utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru , inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. Serverele pe care Site-urile sunt gazduite sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

Legaturi externe

Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului localhost/urban25 , website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de localhost/urban25

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate

Daca aveti intrebari legate Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre localhost/urban25 si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

 

Termeni de utilizare Politica de confidentialitate