ppl online

Avem 4 vizitatori și nici un membru online

Useri Online

None

Termeni de utilizare

Bine ati venit pe site-ul localhost/urban25 

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul / vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Capinaru Bogdan Ionut Intreprindere Individuala, denumita generic in cele ce urmeaza localhost/urban25 , in calitate de autor/proprietar/administrator al website-lui localhost/urban25 isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Aplicabilitate
Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru website-ul din domeniul localhost/urban25  si pentru care Capinaru Bogdan Ionut Intreprindere Individuala are calitatea de autor / proprietar / administrator. 

Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin  includ masculinul.


Drepturi de autor
Capinaru Bogdan Ionut Intreprindere Individuala este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt  proprietatea Capinaru Bogdan Ionut Intreprindere Individuala sau sunt licentiate de Capinaru Bogdan Ionut Intreprindere Individuala pentru a fi folosite.


Continut, Informatii si valori.
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor si serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este detinut in totalitate de  catre Capinaru Bogdan Ionut Intreprindere Individuala si institutiilor sau distribuitorii  acestor produse si servicii, care sunt introduse direct de acestia  si/sau preluate din documente publice ale acestora. 

Din acest motiv, localhost/urban25 nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site. Valorile, datele tehnice, descrierile si evaluarile afisate nu constituie o oferta din partea Capinaru Bogdan Ionut Intreprindere Individuala sau a tertilor prezenti in site.

Capinaru Bogdan Ionut Intreprindere Individuala va face tot posibilul sa se asigure ca informatiile afisate in site sunt adevarate in momentul publicarii lor, dar Capinaru Bogdan Ionut Intreprindere Individuala sau oricare parte prezenta in site, nu este responsabil pentru claritatea si veridicitatea informatiilor.


Licente de utilizare
localhost/urban25 va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea localhost/urban25

Aceasta licenta nu include:

- revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;

- download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;

- utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

localhost/urban25 nu poate garanta disponibilitatea tuturor serviciilor afisate.


Continutul Site-urilor, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri  comerciale fara acceptul scris prealabil al localhost/urban25


Domeniul online este detinut de catre Capinaru Bogdan Ionut Intreprindere Individuala

Utilizarea domeniului sau, sau oricarui nume mai sus mentionat, in forma directa sau ascunsa (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a Capinaru Bogdan Ionut Intreprindere Individuala este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat  licentele acordate, conform cu cele de mai sus.


Conditii de utilizare. Garantii.
Capinaru Bogdan Ionut Intreprindere Individuala  nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la  localhost/urban25 sunt fara virusi  sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.


Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu,
Capinaru Bogdan Ionut Intreprindere Individuala fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. Capinaru Bogdan Ionut Intreprindere Individuala nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea  materialelor de pe Site. 

Capinaru Bogdan Ionut Intreprindere Individuala nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului, conform informatiilor furnizate de catre institutiile abilitate.

Securitate
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari
Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv  pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata,  drepturile de proprietate intelectuala, ale localhost/urban25 sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. 

Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. localhost/urban25 isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati localhost/urban25 si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul localhost/urban25 si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. 

Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral localhost/urban25 sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Folosirea si confidentialitatea adresei dumneavoastra de e-mail.
Introducerea adresei dumneavoastra de e-mail in reteaua localhost/urban25 , reprezinta acceptul din partea dumneavoastra cu privire la furnizarea de catre localhost/urban25 a noutatilor in domeniu si/sau a campaniilor de e-mail marketing. 

Capinaru Bogdan Ionut Intreprindere Individuala se angajaza sa pastreze confidentialitatea datelor introduse de catre dumneavoastra si sa nu divulge altor terte persoane datele personale introduse de dumneavoastra.


Legislatie
Termenii de utilizare se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Capinaru Bogdan Ionut Intreprindere Individuala 

In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca  din aceeasi structura administrativa cu sediul Capinaru Bogdan Ionut Intreprindere Individuala

 

Termeni de utilizare Politica de confidentialitate